Nogle ting her i liver er legende let, andre er svære. Nogle gange er de til at tude over og andre gange kan man grine af det.

Jeg sidder og kigger ud af vinduet, det pisser bare ned for at sige det mildt. hvis man ikke viste det lignede det at det sneede.. men jeg tror ikke at det lyner når det sneer 😛

Det er sjovt, som tingende kan lige et, men være noget andet. sådan er det med alt og alle. den sødeste person kan ligne et men være noget andet. Kan sige et og være noget andet.

F.eks. min gamle veninde, Jeg har svært ved at forstå hvordan det kunne gå så glat. Det var jo bare Beachparty, vi skulle havde haft det sjov og rigtig havde hygget os, men i stedet endte det med at du bare ville og i et kogende telt, og det ville jeg ikke, for det var jo ikke det jeg havde betalt for, men for det andte, tror jeg heller ikke at det ville hjælpe. I stedet fik jeg en rigtig sjov og rigtig festival med drengende, og et stort tak til dem. Da du (min ex. veninde) var færdig med at sove, og kom ned på båden, hvor vi andre drak, ville du ind på pladsen, hvor der ikke skete en skid, det ville jeg ikke og du gik i proteskt..

Senere samme aften under Linken park, skrev du en fin sms til mig hvor der stod: står i ølteltet. At jeg skulle forstå på den besked som at jeg skulle kommer over til dig, var ikke godt at vide. Jeg festede videre med drengne og havde det rigtig fedt.. senere skrev du så de præcise ord: kommer du ikke over i ølteltet. og jeg svarede nej, for står på 10-15 rækker fra cenen og ser linken park. Det blev du endnu sure over.

Næste morgen var okay, jeg var stadig i godt humør og havde hverken sans eller samling til at vide at du var stadig var sur. vi gik op og fik morgenmad i kvikly, det lagde tungt og juisen smagte mærkelig så jeg fik cola i stedet og det gjodte det ikke bedre. Vi gav os til at shoppe, stille og rolig med mig lidt bagstiv. 😛

Da vi skulle havde middagsmad kl. 12, fik vi kinesisk, og jeg kunne smage colaen 😀 men måden var dårlig. Da vi var på vej ned på pladsen, købte jeg 5 cult og drak selv, for nu kunne jeg jo godt drikke, for jeg kunne jo godt smage en cola. Da vi endelig nåede ned på havden sad vi og nød musikken og vandet, du havde IGEN fået hovedepine og ondt i rykken OG DU DRAK IKKE EN GANG så det kunne IKKE VÆRE DERFOR. Det var ok du ikke drak og var syg, men derfor skal du ikke røvrande mig.

Jeg blev nede på havnen og drak med nogle venner, lidt efter kom drengene og så drak jeg med dem. Om aften skrev du til mig: at du havne og havde ringet efter dig far fordi du tog altså hjem. Om jeg ikke ville komme og hjælpe med at pakke dine ting. Og jo selvfølgelig ville jeg det. Da jeg så dig sagde/råbte du at vi havde travlt for di far var her snart, så vi næsten løb ned på campen og skynte os og pakke dine ting, da vi så endelig havde fået pakket alt, og du havde ringet til din far for at høre om jeg måtte låne luftmadressen, stod vi så endelig uden for campen og ventede. Da du så fortalte at der stadigvæk varede en ½ time inden hav kom blev jeg sur og sagde farvel og gik, for så skulel vi fandeme ikke havde skyndt os sådan, og jeg havde ondt i benet i forvejdne og det viste du…

Jeg forsatte ned på havnen for at drikke med drengne, og det gik fint.. Blev kun loved en gang at ryge i havnen, og det nåede jeg alligevel aldrig. Da beachparty lukkede pladsen gik drengene, randi og jeg på havana, og det var hygge, da klokken blev 1-1.30 gik jeg ned mod pladsen i godt humør..

Den næste dag gik jeg med Pia og Mette og mange tak for det tøser, og tak Pia fordi du sagde noget til hende(min ex veninde).

Det var sq ikke det at du( ex veninde) var syg og ville sove, at jeg blev sur over, det var at du viste at du ville røvrande mig og tage hjem fredag, det var dig der var ligge så meget med på som mig at vi skulle drikke og havde det fedt, hvis ikke mere.. At du ikke ville drikke var ok. men du skulle ikke havde logget mig med til beachparty, når du viste at du ikke gad. Selv mandag, Tirsdag og Onsdag fejlede du ikke en skid, men der kan jeg jo bare se hvor meget jeg betyder og betød for dig, men jeg var jo også latterlig og barnlig, som du kaldte mig da jeg gik fra dig.

Men tak for dette venskab, det var fedt at havde mødt dig. Vi har virkelig haft nogle fede tider sammen.. Men ja, som sagt mange tak for alt 😦

Reklamer

One response »

  1. Pyt da med hende, hun var alligevel kedelig 😉

    Desuden kunne vi da aldrig finde på at vippe dig i havnen.. og det var ikke rigtigt vores skyld at naboen vippede havnen op i hovedet på os 😛

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s