Livet er………….!

Standard

Liver er mærkelig, sjov, underlig, træls, sørgelig, og glædesrig.. Der mange ting der kommer til at påvirke og havde indflydelse på, hvordan vores liv fremover kommer til at være. Det behøver ikke bare være noget vi selv bestemmer og gør.  Det kan være hvis nogle nær os går bord, eller ændre mening omkring at være venner eller ej. Det kan også være personlige lidelser rigtig er begyndt at blomstre og påvirke en.

Jeg har personligt kunne mærke, at mit liv har taget en stor drejning de sidste par år, og ved allerede nu at det næste år og de næste mange år kommer til at havde stor betydning for resten af livet. Ikke bare har jeg fundet verdens dejligste fyr,  men jeg er også flyttet sammen med ham. Jeg har bogstavelig talt fundet min prins, for jeg tror ikke på at han er helt perfekt og lige efter svigermors smag, han skal havde lidt fejl, så familien har noget at diskutere om, og han skal lave noget galt, så vi har noget at diskutere og skændes om, så vi kan få styrket forholdet. Sådan er en rigtig prins i mine øjne og ham har jeg fundet i Tonni.

På det sidste år jeg jeg ikke bare flyttet hjemmefra for første gang og sammen med ham, men jeg har også oplevet meget arbejdesmæssig. Jeg startede 2010 med at gå arbejdsløs de første 3 måneder, derefter ringe min gamle chef Joan at hun godt kunne bruge mig, og jeg sagde selvfølgelig ja tak, men efter ½ år begyndt hun at sige, at hvis vi forsatte med ikke at havde noget at lave, viste hun ikke om hun kunne forsætte med at havde mig, på trods af at hun havde lovet guld og grønne skove omkring hvordan VI skulle indrette butikken til foråret. Derfor gik jeg lidt i “panik/baglås” og begyndte at søge nyt job.  Efter kort tid, ringe min nuværende chef at hun godt ville ansætte mig, og der er jeg endnu.

Men her stopper det ikke helt, for jeg har måtte træffe en meget svær beslutning de sidste par måneder, da det rigtig gik op for mig der, hvor meget der var at laves i en blomsterbutik i de måneder, og hvor hår det var. Ikke nok med at jeg skal give afkald på alle mine helligdage, da det er der blomsterbutikkerne skal tjene penge.
Jeg har godt vist, at det var sådan før og så alligevel ikke helt,  for havde aldrig drømt om at det var så hår. At der var så meget overarbejde, når man var 3-4 medarbejder på arbejde fra morgen til aften, men jeg troede også at de mest hellige dage, som den 25 dec. at der holdte de fri, men nej.. For så taber man penge……
Jeg har aldrig følt sådan en smerte i min krop. Har aldrig prøvet at måtte sige stop til at arbejde pga. smerte. Har aldrig prøvet at jeg måtte side ned mange gange igennem en 8 timers arbejdsdag for at kunne holde til det. Har aldrig prøvet at være så træt, at jeg ikke orkede noget end at sove. Jeg lavede ikke andet i november og december end at arbejde og sove.. Og STORT TAK til Tonni for tålmodigheden og hjælpsomheden…

Derfor har jeg måtte træffe en svære beslutning, at opgive drømmen om at arbejde med blomster til daglig, og i stedet finde mig et kassemedarbejde job, og så kun lave blomster i fritiden.
Det har været en svær og meget hår beslutning at træffe, for det var en drøm og det har taget mange tåre at beslutte, men hvis jeg vil blive på arbejdsmarked længe endnu er det den eneste.

Så som jeg skrev først på siden kan meget havde indflydelse på hvordan livet kommer til at være, for jeg har altid troet at jeg skulle arbejde med blomster til at jeg blev gammel, men sådan vil mine led det ikke.
Jeg har også altid troet at jeg skulle ud at bo for mig selv først og så senere flytte sammen med en fyr, men sådan gik det heller ikke 😛 og det gør ikke noget, for så skal jeg jo ikke betale alt mad og huslejen selv 😛
Og ja så må vi jo se, hvornår folk får bliver bedsteforældre og tanter… 😛
Nu tager vi i hvert fald en uge af gangen og ser hvordan tingende kommer til at gå, da alt kan ske 😉
Det vigtigste er at vi har det godt og Både med os selv, men også sammen, og ikke mindst så er vi lykkelige.. 😀

Reklamer

One response »

  1. Hvor er det godt skrevet, min kære søster, jeg fik sku helt tårer i øjnene. Jeg er helt fløjtende ligeglad om du så blir skraldemand, bare du blir glad og lykkelig. Og det er jeg overbevist om at du gør sammen med din prins. Jeg har set med mine egne øjne, hvor gode i er for hinanden, og jeg er så glade på jeres vegne, og jo, jeg glæder mig vildt til at blive MOSTER (:P), men den tid den glæde, ikke?!
    Jo jo, vi kan diskutere, tale frem og tilbage, men enden af det hele bliver altid, at hvis du er glad, så er vi andre også – husk det – Elsker dig jo 🙂

    Det gør ondt at læse (og se) hvordan smerterne kan have så stor en rolle i livet, det er sku aldrig fair, men igen, så håber jeg bare du kan finde støtte og glæde andre steder i livet. Lige meget hvor, hvornår og hvordan er jeg her altid.

    Jeg krydser fingre for at du finder det job der passer dig, og jeg beder til at du blir total lykkelig, du har som altid fortjent det, min kære 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s