Tiden der var, tiden der gik.

Standard

Tiden ændres, og det gør folk også.

Personer man troede man skulle blive gamle med, dem man har lovet/ og de love en, at man altid ville forblive venner, at man altid ville snakke sammen, er væk.

Man vokser hver sin vej, og de alle de gamle minde, lovninger og fremtidsønsker er væk. Alt er glem og kontakten er brudt eller næsten væk.

Hverdagen køre videre, uden enlig at at stoppe og tænke over, hvad er det lige der sker. For i dagens Danmark er det helt normalt.  Alting forandres og hverdag er et stres men mange oplevelser, indtryk og overreskelser. Det er et sårbar sted, så derfor tager man sig heller ikke tiden, til at rette op det det gamel eller tænke over det.

Det der var bliver mere og mere glemt, det er kun når man kommer forbi gamle bekendte at man kommer til tænke over, hvad der var, hvad skete og hvad man lovede. Man lover pernen at man lige må tage sig sammen og finde en dag men kan ses,  men ikke en gang få timer efter er alt det sammen igen og hverdagen køre videre uden enlig at tage kontakt.

Når man sidder og tænker på galme dag og gamle venner, bliver man nød til at at sige farvel og komme videre. Lige som DAD synger i deres sang IT’S AFTER DARK NOW i deres første vers;

I’m looking, at the sky,
I’m trying, not to cry,
coz’ it’s over,
The’re turning down the light
It’s late now
it’s time to say goodbye…

Reklamer

One response »

  1. Hvor er det godt skrevet! Du har da helt ret – det kan godt være lidt hårdt en gang imellem at se tilbage på de mennesker, der på en eller anden måde gik en anden vej i tilværelsen – men heldigvis møder man jo så nye mennesker, og får nye gode oplevelser og nye minder 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s